Missie Kloeze Installatietechniek. Wij zijn een enthousiast en gedreven familiebedrijf dat totaaloplossingen biedt in de installatietechniek.
Ons werkgebied is het noorden van Nederland en onze brede klantenkring varieert van de particuliere tot de zakelijke markt waarbij wij ons richten zowel op nieuwbouw- als renovatiewerkzaamheden.
Wij ontzorgen u door het aanbieden en uitvoeren van een totaalpakket om uw woon- en werkklimaat zo aangenaam mogelijk te maken. Onze 24 uur service- en onderhoudsdienst staat garant voor optimaal doorgaand woon- en werkcomfort.

De wensen van onze klanten staan centraal en dat vertaalt zich in:

  • Een heldere (gezamenlijke) aanpak;
  • Het maken van duidelijke afspraken;
  • Het nakomen van afspraken.

Daarnaast vinden wij het persoonlijk contact en het hebben van één aanspreekpunt binnen de organisatie belangrijke kernwaarden in ons bedrijf.
Wij bieden u als team zekerheid en een passende (maatwerk)oplossing door onze ruime ervaring, innoverend vermogen, gedegen expertise en vakbekwaamheid in de installatiebranche.
Kortom: met één enthousiast team van medewerkers staan wij graag voor u klaar voor al uw werkzaamheden in de installatiebranche.
 
Visie Kloeze Installatietechniek. Wij willen in de installatiebranche een passende en gedegen totaaloplossing aanbieden aan onze klanten met daarbij een uitstekende service.

Wij willen dit bereiken door ons totaalpakket te blijven:

  • Onderhouden door goede samenwerking in en buiten de organisatie, zodat onze werknemer- en klanttevredenheid toeneemt.
  • Ontwikkelen door scholing en cursussen op gebied van installatietechniek en veiligheid, zodat de installaties aan alle regelgeving en veiligheidsvoorschriften blijven voldoen en onze professionele installatiemonteurs allround kunnen worden ingezet.
  • Uitbreiden door ons nog meer te gaan richten op de mogelijkheden van duurzame energie voor het woon- en werkklimaat, zodat wij kunnen voorzien in de modernste energiebesparende oplossingen voor de klant.